Проекти

Парк „Артилерийски” – гр. Стара Загора
Морска градина – гр. Варна
Козирки по бул. „Осми приморски полк“ – гр. Варна
Спирконавеси, община Ботевград
Изграждане на павилиони тип „Лафка“
Спирки на градски транспорт с рекламно-информационен елемент
Изграждане на закрит пазар – гр. Троян